Info – Billetter

BILLETTER KAN BLIVE KØBT PÅ

Køb billetter her


TGV LAN er kun for nuværende HTX-elever på Aarhus Gymnasium Viby (AGV), Teknisk Gymnasium Skanderborg (TGS) og Aarhus Gymnasium, samt deres venner. Ønsker man derfor at deltage til arrangementet, men går ikke på skolen, så skal man have fat i sin vens navn og klasse, idet man køber en gæstebillet. Billetprisen kan ses på SafeTicket. Så elever som går på en af de tre HTX-gymnasier skal købe billettypen Elev.

Reservering af pladser
Reservering foregår online på SafeTicket. Man kan reserverer op til 5 pladser, sådan at man kan købe til hele egens hold. Når man går ind på SafeTicket får man et billede hvor man kan trykke på de forskellige pladser der er, og vælge dem man ønsker. Når man har gjort det, så kan man gå videre til betaling.

BILLETTER KAN IKKE KØBES I INDGANGEN!

Der er 3 steder hvor man kan sidde. Der er Studietorvet hvor der er plads til omkring 200 personer. Så er der 2 lokaler som hvor man også kan sidde, men dog ikke så mange. Der bliver ikke lavet flere lokaler hvor man kan sidde til de kommende LAN, af sikkerheds mæssige årsager. Der er også 3 lokaler som er angivet som sove lokaler. Der kan man smide sig og tage en morfar, når man ikke gamer.Billede over bordopstilling