Regler – Hearthstone

Hearthstone reglerne tager udgangspunkt i Esport.dk‘s Hearthstone regler.


Generelt
Alle kampe bliver spillet som best-of-3 (Finale og semi-finale bliver spillet best-of-5) og i Standard format.
Deltagere medbringer 3 forskellige decks med forskellige classes til hver match.
Når en deltager vinder kamp, kan det vindende deck ikke bruges igen i denne match.
Deltageren der taber en kamp må han enten beholde decket han lige har spillet med eller skifte til et nyt.  (Dog ikke et deck spilleren tidligere har vundet med).
Den første spiller der vinder 2 kampe med forskellige decks bliver betragtet som vinderen og går videre.
Vinderen af kampen skal meddeles til turneringsansvarlig ved adminbordet.
Når en kamp er afsluttet skal den næste kamp gå i gang så hurtigt som muligt.
Det er IKKE tilladt at ændre i sine deck på noget tidspunkt i løbet af turneringen. Vi kan dog ikke med sikkerhed tjekke alle deltageres decks, så derfor kører vi efter gentleman-reglen.

Disconnects og deltagelse
De to spillere skal selv finde hinanden ved hjælp af vores officelle bracket hvori deltagernes ingame navne vil stå samt id. Hvis en af spillerne ikke kan findes eller personen ikke acceptere friend request samt invitation til match, kan den modsatte part komme til adminbordet, hvor af den inaktive spiller vil blive kaldt op. Der efter vil der aftales videre indbyrdes blandt de to deltagere omkring forsættelse af kampen og evt. et tidspunkt. Møder en deltagere ikke op inden for 15 minutter når vedkommende bliver kaldt til admin bordet, bliver dette betragtet som udeblivelse og vedkommende vil blive diskvalificeret.
Skulle en af spillerne være så uheldig at disconnecte i en kamp, ses kampen som tabt fra sin side (Strømsvigt undtaget).
Skulle det ske at blizzards servere gå ned eller der opstår andre problemer så begge spillere disconnecter, ses kampen som et draw, og skal dermed spilles om.
Husk altid at tage screenshots af wins, disconnects osv. som bevismateriale til admins.

Challenge screen
Kampen starter når begge spillere har accepteret en challenge og er i ”Challenge screen”.
Når begge spillere er i challenge screen, kan der bedes om screenshots af decks som er til rådighed, for at verificere at begge spillere kun har 1 deck pr class som de spiller.
Det er vigtigt at begge spillere kun har 1 deck pr class til rådighed (af de classes som man gerne vil spille i matchen), så verificer selv før man går i gang med turneringen at man kun har de decks der bliver spillet med.
Et screenshot skal leveres ved forespørgsel uden at forlade ”challenge screen”, ellers vil der være mulighed for diskvalifikation grundet forsøgt snyd.

Vi forbeholder os retten til at ændre i dette helt frem til TGVLAN.