Regler – Minecraft: Survival Games

Hvordan spilles Minecraft: Survival Games Turneringen?


Minecraft Survival Games er baseret på filmen Hunger Games. Det handler om at være den sidste overlevende, dvs. man skal finde alle andre i banen og slå dem ihjel. Så der er “Last Man Standing” princip. Man kan finde chests rundt omkring i banen, hvori der ligger nogle items som du kan bruge til at overleve. Det kan variere meget hvad du får, om det er et sværd, et par bukser eller mad. Der findes også secrets rundt omkring som ofte indholder rigtig gode items som f.eks. et diamond sværd eller et enchanted sværd. Så det er med at kigge sig godt omkring!

Man skal selvfølgelig også kigge sig for. Man ved jo aldrig om man lige kommer til at træde på en fælde som slår en ihjel, eller om der måske er nogle andre spilere lige rundt om hjørnet, som bare venter på at slå til. Det er tilladt at gå sammen i grupper. Det giver ofte den bedste overlevelseschance, når man kan teame op mod en anden spiller. Man bestemmer selv hvor stor man vælger at lave gruppen. Om det er en lille gruppe på 3, eller om det er en stor gruppe på 9, det er op til en selv. Man kan jo undgå at lave gruppen alt for stor, for at lave spillet sjovest. Hvis man vælger at lave en gruppe skal man huske på, at ved hver runde skal der ALTID være 1 vinder tilbage. Om gruppen vælger at lave en deathmatch uden gear eller noget i den stil, er op til dem. Så længe at der bare bliver fundet 1 vinder. Selvfølgelig skal alle stadig opføre sig pænt og være fair modstandere overfor hinanden.

Hvis man vinder en af de første konkurrencer, bliver man bannet fra de næste, sådan at man ikke har mulighed for at vinde flere gange.

Indstillinger


Antal Spillere 24.
Map: (Ikke besluttet endnu)
Runder: 3 runder. Vinderne af de respektive runder vinder henholdsvis 1., 2. og 3. pladsen
PvP: Selvfølgelig
Mobs: True
Day and Night cycle: True
Graceperiod: False
Deathmatch: Når der er 4 spillere tilbage, bliver der en forced deathmatch, med en 60 sekunders advarsel.
Chest Refill Hvert 30. minut

Regler


Disse regler er kun ekstra regler omkring Minecraft: Survival Games turneringen. Standard reglerne for TGV LAN gælder selvfølgelig stadig for alle turneringer, inklusiv Minecraft turneringen. De generelle regler kan ses her.
Regler:

  • Der skal altid kun være 1 vinder tilbage i den givne runde!
  • Men kan kun smadre Leaves og Grass
  • Bliver man disconnected fra en runde, kan man ikke komme ind igen.
  • Når serveren åbner, har man 10 minutter til at joine serveren. (Der bliver ikke ventet på nogen)

Vi forbeholder os retten til at ændre i dette helt frem til TGVLAN.